mijneigenkussen.nl - maatwerk kussens, snel en eenvoudig

Staalkaart Hondenkussens

X

Hondenkussen Classic

Hondenkussen Classic is een hoofdkussen model hondenkussen zonder tussenstuk. Dit type kussen kunnen wij leveren met zachte polyestervezels of met EPS korrels.

Bepaal de juiste afmeting

Omdat dit kussen geen tussenstuk heeft, neemt de omtrek van het kussen af als gevolg van de vulling. Hoe meer vulling er in zit, hoe meer de omtrek afneemt. Houd er rekening mee dat de omtrek van het kussen 10 a 15% kleiner kan zijn dan de confectie maten. 

Zoek je een hondenkussen die gebruikt moet worden in een bestaande hondenmand? Kies dan voor het model Trendy hondenkussen. De omtrek van een Trendy model kussen neemt niet af als gevolg van de vulling. 

Ik wil graag een:

Kies het type stof

Een hondenkussen Classic model heeft een boven en een onderkant. Voor beide kanten kun je een stof uitkiezen: 

Stof bovenkant:

Stof onderkant:

Tip:Heb je gekozen voor Nylon of All-weather stof? Deze stoffen kunnen gemakkelijk glijden op een gladde vloer. Om dat te voorkomen is het aan te raden om antislip stof te gebruiken voor de onderkant van het kussen.

Kies het type vulling

Hondenkussens Classic kunnen wij leveren met de volgende soorten vulling:

Kies de afmetingen van het kussen(hoes)

Hieronder kun je aangeven hoe groot de kussen(hoes) moet worden.

Voor dit model kussen neemt de omtrek 10 tot 15% af ten opzichte van de confectiemaat als gevolg van de vulling. Als dit kussen in een bestaande mand moet passen, dan is het aan te raden om een Trendy model kussen te laten maken, in plaats van een Classic model kussen.

Lengte:
cm
?
Breedte:
cm
?

Kies type sluiting

Onze kussens worden standaard geleverd met een 3 mm spiraal ritssluiting. In plaats van een rits kun je ook kiezen voor een klittenband sluiting.

Ritsluiting Klittenband sluiting

 
In de meeste gevallen wordt de sluiting in de korte zijde van de kussen geplaatst. Soms is het echter wenselijk om de sluiting in de lange zijde te plaatsen.

Sluiting aan korte zijde Sluiting aan lange zijde