mijneigenkussen.nl - maatwerk kussens, snel en eenvoudig

Retourneren

Voor alle aankopen gelden wettelijke regels die de rechten van consumenten en verkopers beschermen. Voor producten die op bestelling worden gemaakt of op maat worden gemaakt gelden andere regels dan voor kant en klare producten die uit voorraad worden geleverd. Producten die op maat zijn gemaakt op basis van specificaties van de klant vallen niet onder de herroepingsrecht.  

Een tevreden klant

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn. Het kan uiteraad voorkomen dat het product wat je besteld hebt, niet voldoet aan je verwachtingen. In dat geval zullen wij ons uiterste best doen om samen tot een geschikte oplossing te komen. Als een maatwerk product niet naar wens is, dan horen wij dat graag. Afhankelijk van wat het probleem is, zullen wij indien mogelijk een passende oplossing aanbieden. Neem in dit geval contact met ons op per email op het adres klantenservice@mijneigenkussen.nl. Wij doen ons best om binnen een werkdag contact met je opnemen om tot een gezamelijke oplossing te komen. 

Fout van onze kant?

Mocht er bij ons een fout zijn gemaakt betreffende de maatvoering, dan herstellen wij dat uiteraard kosteloos. Wij kunnen geen garantie geven op het fout inmeten van kussens. Neem daarom ook de tijd om alles goed op te meten en neem bij twijfel contact op met onze klantenservice.

Als je hier verder vragen over hebt, dan horen wij dat uiteraard ook graag!