mijneigenkussen.nl - maatwerk kussens, snel en eenvoudig

Staalkaart Hondenkussens

X

Hondenkussen Trendy

Een hondenkussen Trendy is een rechthoekig kussen met een tussen stuk. Groot voordeel van dit type kussen is dat ligoppervlakte goed overeenkomt met de confectie maten. Een hondenkussen Trendy kunnen wij leveren met polyestervezels of EPS korrels. 

Dit type hondenkussen is ook bij uitstek geschikt voor het gebruik in een hondenmand. Gebruik daarvoor de binnenmaten van de hondenmand als uitgangspunt. Het is niet nodig om het kussen groter te bestellen dan de mand. 

Een alternatief voor een  hondenkussen Trendy is hondenmatras op maat of een orthopedisch hondenbed op maat

Ik wil graag een:

Kies het type stof

Hondenkussens Trendy hebben een bovenkant, een zijkant en een onderkant. Voor alle drie kanten kun je een andere stof uitkiezen. 

Stof bovenkant:

Stof zijkant:

Stof onderkant:

Tip:Heb je gekozen voor Nylon of All-weather stof? Deze stoffen kunnen gemakkelijk glijden op een gladde vloer. Om dat te voorkomen is het aan te raden om antislip stof te gebruiken voor de onderkant van het kussen.

Kies het type vulling

Hondenkussens Trendy kunnen wij leveren met de volgende soorten vulling:

Kies de afmetingen van het kussen(hoes)

Hieronder kun je aangeven hoe groot het kussen(hoes) moet worden.

Lengte:
cm
?
Breedte:
cm
?
Hoogte:
cm
?

Kies type sluiting

Onze kussens worden standaard geleverd met een 3 mm spiraal ritssluiting. In plaats van een rits kun je ook kiezen voor een klittenband sluiting.

Ritsluiting Klittenband sluiting

 
In de meeste gevallen wordt de sluiting in de korte zijde van de kussen geplaatst. Soms is het echter wenselijk om de sluiting in de lange zijde te plaatsen.

Sluiting aan korte zijde Sluiting aan lange zijde