mijneigenkussen.nl - maatwerk kussens, snel en eenvoudig

Maatwerk hondenkussens, snel en eenvoudig

Je kunt bij ons verschillende soorten hondenkussens, matrassen, orthopedisch hondenbedden en losse hoezen laten maken. Hondenmatrassen en orthopedische hondenbedden zijn gevuld met schuimrubber met eventueel een traagschuim toplaag voor extra ondersteuning voor een hond met gewrichtsklachten. Hondenkussens zijn leverbaar in diverse vormen en kunnen gevuld worden met EPS korrels of met polyestervezels. 

Alleen een losse hoes?

Je kunt uiteraard ook alleen een losse loes laten maken voor een bestaande kussen. Kies eerst het type kussen wat je nodig hebt, en dan kun je aangeven of je een compleet kussen, losse hoes of alleen binnenkussen wil bestellen. 

Alleen een binnenkussen?

Heb je alleen een nieuw binnenkussen nodig? Kies dan eerst het type kussen wat je nodig hebt, en daarna kun je aangeven dat je alleen een binnenkussen nodig hebt. Uiteraard kun je zelf aangeven wat voor type vulling er in moet. 

Type kussens op maat

Hieronder staat een selectie van hondenkussens op maat die je via deze website kunt bestellen. Mocht je een specifieke wens hebben wat niet mogelijk met de onderstaande opties, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij kunnen het vast maken! Je kunt ons bereiken op klantenservice@mijneigenkussen.nl.  

Hondenkussen classic
Hondenkussen Classic, ideaal als ligkussen op de vloer. 
Hondenkussen trendy
Hondenkussen Trendy, ideaal voor in een hondenmand of als ligkussen op de vloer.
Benchkussen
Benchkussen voor gebruik in een bench of als ligkussen op de vloer of in de kofferbak.
vijfhoekige kussen
Vijf-hoekige kussen speciaal voor in een hoek van de kamer.
Orthopedische hondenkussen
Hondenmatras en orthopedisch hondenbed. De ideale oplossing voor honden met gewrichts problemen. Nu ook ovaal!
Ovaal hondenkussen
Ovale kussens speciaal voor ovale hondenmanden of als ligkussen op de vloer.
Matras overtrek met elastiek
Een matras overtrek is een hoes met elastiek langs de onderkant voor om een hondenmatras of orthopedisch hondenkussen.


Soorten vulling

EPS korrels EPS korrels zijn piepschuim korrels ook bekend van zitzakken. Kussens met EPS korrel vulling passen zich aan aan de vorm van de hond, maar de hond zal er niet echt in weg zakken.
Polyestervezels Polyestervezels is een zachte vulling wat ook wordt gebruikt in hoofdkussens en dekbedden. Dit type vulling is zacht en een hond kan daar lekker in weg zakken. Belangrijk voor de duurzaamheid van het kussen is dat je die regelmatig (dagelijks?) op klopt. Hierdoor blijft de vulling los en zal het minder snel vervilten.
Schuimrubber Wij gebruiken SG30 schuimrubber voor onze hondenmatrassen. Dit is een mooie stevig schuimrubber wat garant staat voor een goede ligcomfort voor je hond en een duurzaam product. 
Orthopedisch schuimrubber Voor onze orthopedische hondenbedden gebruiken wij SG30 schuimrubber met een toplaag van traagschuim (of memory foam). De traagschuim toplaag van 3 cm dik is verlijmd op schuimrubber met een 3cm of 7cm.