mijneigenkussen.nl - maatwerk kussens, snel en eenvoudig

Betaling

Bij ons kunt u kiezen uit diverse veilige betaalmethodes:

iDEAL

Heeft u, als Nederlandse klant, toegang tot internetbankieren, dan kunt u zonder speciale software gebruik maken van iDEAL, de makkelijkste en veiligste manier van betalen op Internet. Groot voordeel van iDEAL is dat wij uw betaling direct ontvangen en uw bestelling dus ook direct kunnen inplannen!

iDEAL is alleen beschikbaar voor mensen met een Nederlandse bankrekening.

Bancontact (voorheen Mister Cash)

Heeft u, als Belgische klant, toegang tot internetbankieren, dan kunt u zonder speciale software gebruik maken van Mister Cash, de makkelijkste en veiligste manier van betalen op Internet. Groot voordeel van Mister Cash  is dat wij uw betaling direct ontvangen en uw bestelling dus ook direct kunnen inplannen!

Mister Cash is alleen beschikbaar voor mensen met een Belgische bankrekening.

AfterPay

AfterPay voert voor Comfort-Kussen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Comfort-Kusssen betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 2500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Vooruitbetaling

Vooruitbetaling betekend dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op onze rekening. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.
  • Vooruitbetalen is veilig en er zijn geen extra kosten aan verbonden.
  • Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
  • Vermeld bij het overmaken het ordernummer van uw bestelling.
Onze rekeninginformatie:

Robert Wever / Tex Style

RABO bank rekening
IBAN: NL22RABO0301355282
BIC: RABONL2U